31/01/09

Hejsan!

Idag har jag dykit med tub och grejjer : (vad heter det pa svenska???) Gick upp klockan 6 for att ga till gymmet for att sedan klockan 8 bli upphamtad av en rotarian som skulle djup dyka med mig (ar det sa det kallas?) Sag massa fiskar och en Rocka :D mm giftig jag vet men var valdigt tufft att se en  :)

 Senare traffade jag en utbytesstudent fran sverige, beata igen :D , vi var pa en streand i kanske 4-5 timmar och bara hade det gott :)

Nar jag kom hem hoppade jag i poolen och nu ar klockan 10 over 9 pa kvallen,

Vet ej vad som hander i morgon men det blir vall nagot roligt hoppas jag :)

Ha det bra kramar
Daniel

30/01/09

Hallo! :)

Idag har jag varit hemma, lirat GH kollat film (gladiator) och varit i poolen, fortfarande valdigt varmt,

Idag lagade jag varan middag :) Gjorde Kebabpaj!! Den sag valdigt vattnig ut , kanske lite for mycket men den smakade perfekt, alla i familjen gillade kebabpajen :)

Nu funderar vi pa att ga pa Bio men vet inte vad det blir an :)

Ha det bra Kramar fran Daniel

29/01/09 Hett

Hallo..

Denna veckan kokar det i Adelaide, igar nadde vi den 3e varmaste dagen i Australiens historia med 45,7 grader, Nar man gick ut kanndes det som man gick in i en bastu, (fast en valdigt stor bastu!!)

Jag gar pa Gym varje dag nu har varit dar ungefar 8-9 dagar i strack nu. gar upp pa morgonen och tranar ungefar klockan 6, Morgonmanniska jag!!! :)

Mina vardbroder gar nu i skolan, men jag har nagra dagar kvar av mitt lov, skolan borjar igen den 3e februari, langtar INTE :P
Sista dagarna av lovet kommer jag nog inte gora sa mycket, det ar for varmt, gar i alla fall upp pa mornarna for att Gymma. Sedan blir det att hoppa i Poolen och stanna innomhus.


Forra veckan var jag och min vardfamilj till Kangarroo island, var fvall inte sa jatte manga kangurus, men det var trevligt :) fina strander och vi sag manga av Australiens national djur, som Emu's , Kangurus och wallabees (sma kangurus) och possums.

Har varit med 2 utbytesstudenter, traffade dom l'o'rdag till s'o'ndag, kollade pa filmen Australien, valdigt bra film! (Y) Nu kanns det som om dagarna gar allt fortare och snart ar det ju bara 5 manader kvar till jag kommer hem :) sa vi ses vall da hoppas jag.

Ha det bra kramar fran Daniel.


7/01/09

Hello!
Lite snabb updatering...

Julen firade jag med min vardfamilj, eller vi oppnade lite paket pa mnorgonen sen drog jag till en rotarian, oppnade lite paket dar som jag fick av honom och hans slakt :) sedan drog jag hem igen till min vardfamilj och at mat med kompisar till dem.

Sedan surfade jag typ varje dag tills den 30e da jag bot vardfamilj, sa nu har jag bytt vardfamilj och jag trivs mycket bra i den nya familjen :)

Pa nyar sa var vi hon nagon kompis till min vardfamilj, han hade bjudit typ 100 pers till sitt nyarsfirande sa det var fullt.

Sen den 2a januari sa fyllde jag 17ar :):):) fick en par kortbyxor, halsband och lite pins av min vardfamilj. sedan har min slakt ringt mig och grattat, men min farbror ringde den 1a och trodde jag fyllde ar, hahaha.

Nu ar jag i Moonta igen, ska vara har till fredag, sedan den 11e ska jag vidare igen med en annan rotarian (min 4e vardfamilj) vi ska till en sjo och aka bat och ha de gott :) sedan den 18e ska jag till Kangaroo island. Sa nu ar mina dagar fullsmockade med massa saker sa jag kommer nog inte vara inne pa datorn lika mycket som jag varit och kan inte uppdatera bloggen sa mycket.

Ha det bra :)
Nu har jag varit i Auystralien i Nastan ett halvt ar :)

xo

RSS 2.0