22/12/08

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket alls, typ klockan 5pm drog jag och min vardbror ut pa en cykeltur, inte det roligaste jag gjort kanske, men det fick vall tiden att ga :)

Denna helgen har jag varit i Goolwa, Det ar ett stalle i soder, ligger nara victor harbour (bra surfing stalle) Akte dit med En rotarian och hans Fru,
Fredag - lamnade mitt vardhus och drog till Goolwa klockan 5. Nar vi kom dit gick vi ut pa en golf reasturang. Dom hade kottstraganoff, Men det var inte ens i narheten sa gott som mammas ar! :) Nar vi kom hem efter det kollade vi pa "grumpy old men" Riktigt rolig film.
Lordag - Jag vaknade typ klockan 9 och gick ut i goolwa och tog en massa foton. Goolwa ligger precis vid en sjo, och sedan tar det ungefar 30 minuter att ga till havet. Jag och Trevor (rotarianen) drog efter lunch till Havet, jag bodyboardade dar, sjukt roligt nar vagorna var hogre an 2meter :) Vi gick ut igen for att ata mat pa kvallen, gick till ett hotel och jag fick den fetaste beef snitseln jag nagonsin sett. kunde bara ata upp halften, efter det kollade vi pa en annan film, kommer inte ihag vad den heter men det var inte sa jatte bra.
Sondag - pa sondagen blev det att packa och efter det drog vi till stranden igen, Den dagen var det annu storre vagor. Circa klockan 1pm akte vi hem till Trevors hem, det var hans fodelsedag.

Klockan 6pm sa kom alla hans slaktingar och vi firade honom, jag sov aven over dar och pa morgonen klockan 8am akte jag hem till mitt vardhem.

Ha de bast
The Fryken
xox

kan ej ladda upp bilder tyvarr. kolla bilddagboken istallet, kommer dit ibland.

7/12/08 - :)

HEjsan!

NU har jag mitt sommarlov och den andra dagen av det drog jag till south port och bodyboardade med Feras,m en av mina kompisar, vagorna var bra och vi bodyboardade i ungefar 4 timmar innan vi drog hem till hans hem.

Nasta dag (torsdag) drog jag till adelaide och traffade en utbytesstudent fran sverige, hon heter beata och bor nu i Port lincoln.
Vi Var i ett stort shoppingcenter och pratade om typ hur roligt vi hade det i Bankock, typ gamla minnen. Efter det drog vi till beatas kompis (som ar runt 50ar) vi bodde hos henne. Efter det drog vi till IKEA! :D Hade saklart kottbullar. vi traffadee aven nagra svenskar dar.
Efter det drog vi och kopte en film som vi skulle se pa men vi somnade i sofforna bagge tva sa den filmen var ju inte sa varst bra tydligen.

Pa fredagen sa akte vi till Shoppingcentret igen och vi gick till en fin park och typ sov. Sedan pa kvallen gick vi pa bio, kollade pa James Bond, den var inte alls bra tyckte jag.
Pa lordagen sa drog vi till glenelg, en fin strand och lite av en turistattraktion. Sedan efter det drog jag hem.

Idag har jag varit pa Lazer Doom med min nasta vardfamilj, hur roligt som helst, efter det kom jag hem och har inte gjort sa sarsklit mycket, i morgon ska jag till Marion centre med min vardsyster och hennes KOmpis,

Hejdo
Fryken
xx


(har varken glasogen eller linser pa mig nu sa ursakta om jag har manga stavfel/slarvfel)

RSS 2.0